Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Tanju Özer'den Hastanemize Nezaket Ziyareti
23 Eylül 2024

.............

Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Tanju Özer, hastanemize ve Başhekimimiz Dr. Mehmet Ali Sağlam’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında hastanemizin sunduğu sağlık hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken, ilçenin sağlık ve adalet sistemllerinin ortak işleyiş alanları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başsavcı Tanju Özer, hastanemizde verilen sağlık hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bölgemiz halkının sağlığı için yapılan çalışmaları takdir ettiğini ifade etti. Ziyaretin ardından karşılıklı iyi dileklerle görüşme sona erdi.

Bu nazik ziyaretleri için Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Tanju Özer'e teşekkür ederiz. Sağlık hizmetlerimize gösterdiği ilgi ve destek, bizler için büyük bir motivasyon kaynağı olmuştur. Şereflikoçhisar halkına en iyi sağlık hizmetini sunma gayretiyle çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.